Seminarer og arrangementer

Frokostseminar: Behandlingstilbudet til barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd

Arrangementet ble avholdt Fredag 3. mars kl 9.00- 10.30

NKVTS har kartlagt sentrale behandlingstilbud til barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd i en rekke nordiske land og i Storbritannia. På dette frokostseminaret presenterer forskerne resultater fra kartleggingen og tanker om hvordan behandlingstilbudet for denne gruppen barn og unge kan videreutvikles i Norge.

3/3
Frokostseminar

Arrangementet er gratis, men vi ønsker påmelding via skjemaet nederst på denne siden. Vi liveoverfører seminaret, så om du ikke får du ikke plass, kan du følge streamen.

I en tidligere nasjonal undersøkelse av behandlingstilbud til barn som er utsatt for og som utøver vold og seksuelle overgrep, kom det frem at det er få tilbud denne gruppen og manglende kompetanse på dette feltet.

På dette seminaret presenterer forskerne sentral kunnskap fra forskningslitteratur og gjeldende retningslinjer for behandling av barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd.

Erfaringer fra arbeid med denne gruppen barn og unge fra norske og nordiske nettverk, eksperter og behandlingsenheter i Norge, Danmark, Sverige og Storbritannia, blir også omtalt. Ut fra den gjeldende kunnskapen vil det bli presentert ulike muligheter for hvordan en kan videreutvikle behandlingstilbudet for denne gruppen av barn og unge i Norge.

 

Lett frokost serveres fra kl 8.30. Selve presentasjonen starter kl 9.00.

Forskerne

Andre forskere

  • Monica Jensen

    Monica Jensen

    Psykologspesialist ved V27, Betanien Bup, Bergen

Har du spørsmål?

Frokostseminar: Behandlingstilbudet til barn og unge med problematisk eller skadelig seksuell atferd
Kontakt kommunikasjonsrådgiver Runhild Grønlie
Kommunikasjonsrådgiver
Mobil: 92246404