Seminarer og arrangementer

Traumebehandlingskonferansen 2024

I mai åpnes dørene for den tredje traumebehandlingskonferansen i NKVTS-regi. Også i år avholdes den på Thon hotell Storo, i Oslo.

6.-8. mai

Traumefeltet er i rask utvikling. Vi får stadig mer kunnskap om effekten av traumer og virksomme behandlingstilnærminger. Vi vet at du som kliniker gjerne vil holde deg oppdatert, og inviterer derfor til vår 3. konferanse om kunnskapsbasert traumebehandling.

Gjennom forelesninger og workshops med anerkjente forskere og forelesere, vil vi blant annet gå i dybden på behandling av pasienter med komplekse vansker, somatiske plager hos traumeutsatte pasienter og diagnosekriterier i ICD-11. Vi vil ha forelesninger rettet spesifikt mot barn og voksne, og på tvers av aldergrupper.

Med programmet tar vi sikte på å inspirere og engasjere, og ikke minst sende deg hjem med nyttige og konkrete verktøy for å kunne hjelpe traumeutsatte pasienter enda bedre.

Målet for konferansen er å presentere oppdatert kunnskap om traumebehandling, og bidra til å få kunnskapen ut i terapirommet.

Program kommer.

Påmelding åpner i oktober.

Tid

6.-7. mai 2024. Onsdag 8. mai arrangeres det workshops fra klokken 9-14.

Sted

Thon Hotell Storo, Vitaminveien 23, Oslo

Vis kart

Har du spørsmål?

Traumebehandlingskonferansen 2024
Kontakt Kristin Eliassen
Prosjektkoordinator

Påmelding

Påmelding åpner i oktober