Aktuelt

Thorbjørn Laundal er ny kommunikasjonssjef i NKVTS

– Jeg tror min bakgrunn, med en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, merkevareidentitet og markedsføring har en klar overføringsverdi for NKVTS, sier Laundal.

kommunikasjonssjef Thorbjørn LaundaL
Thorbjørn Laundal er ny kommunikasjonssjef i NKVTS

Thorbjørn Laundal har lang erfaring fra flere kommunikasjonshus, før han de siste syv årene har hatt ulike lederstillinger innen marked og kommunikasjon i Agder Energi. Han mener det er ting å ta med seg fra kommersielt næringsliv til forskningsformidling.

Overføringsverdi

– Dette gleder jeg meg til! Jeg tror min bakgrunn, med en helhetlig tilnærming til kommunikasjon, merkevareidentitet og markedsføring har en klar overføringsverdi for NKVTS, som ønsker å styrke sin nasjonale og internasjonale posisjon som toneangivende innen fagfeltene terror, katastrofer, vold, overgrep, tvungen migrasjon og stressmestring, sier Laundal.

NKVTS’ mandat er å forebygge og redusere de helsemessige og sosiale konsekvensene som vold og traumatisk stress kan medføre.

Skal styrke vår identitet

– Vi er veldig tilfreds med å ha fått Laundal om bord. Hans erfaring og bakgrunn vil være med å løfte NKVTS ytterligere, ikke minst i arbeidet med å styrke vår identitet som kunnskapssenter og premissleverandør for tjenestene, politikk og samfunnsdebatt, sier Inger Elise Birkeland, administrerende direktør for NKVTS.