TF-CBT-konferansen 2018
Hvilke erfaringer har vi med å implementere TF-CBT i Norge? Hvor går vi herfra? TF-CBT konferansens er nå avholdt og nedenfor kan du lese mer om konferansen.
NKVTS har siden 2012 jobbet systematisk med å implementere TF-CBT i BUP, og vi har per i dag nådd over halvparten av landets klinikker. For å markere slutten på den første prosjektperioden (2012-2017) arrangerte vi historiens aller første TF-CBT konferanse den 22 og 23. januar.
Konferansens første dag rettet seg mot eksisterende deltakere i prosjektet. Vi oppsummerte hvilke erfaringer vi har med å implementere TF-CBT i Norge og snakket om hva vi og klinikkene skal gjøre for å utvikle og opprettholde kompetansen videre. Den andre dagen var åpne for alle terapeuter som jobber med traumatiserte barn og ungdom, og flere av NKVTS sine fremste forskere presenterte sine funn.
Komplett program for TF-CBT-konferansen 2018
Vi vil takke alle som kom og bidro til at det ble to spennende og inspirerende dager, og håper vi ses igjen til neste konferanse!
Trykk på linkene under for å se pdf av presentasjonene som ble holdt:
- Brobygging mellom forskning og praksis. Tine K. Jensen, professor (UiO/NKVTS)
- Erfaringene 2012-2017: Hva har vi oppnådd og hva har vi lært? Lene Granly, psykologspesialist, daglig leder implementeringsprosjektet 2012-2017 (NKVTS)
- Veien videre: Hvordan utvikle og vedlikeholde kompetansen etter prosjektslutt? Karina Egeland, forsker II og Ane-Marthe Solheim Skar, ph.d., prosjektleder implementeringsprosjektet 2018, (NKVTS)
- PTSD og helseplager. Synne Ø. B. Stensland, ph.d. (NKVTS)
- Skam, rus og reviktimisering. Siri Thoresen, ph.d. (NKVTS)
- TF-CBT ved komplekse traumer. Else Merete Fagermoen, Psyk.spes/TF-CBT konsulent (NKVTS)
- TF-CBT med unge flyktninger. Kjell-Ole Myrvoll og Randi E. Jenssen (BUP Sjøvegan)
- Betydningen av foreldre. Tonje Holt, ph.d. (NKVTS)